Vem säger egentligen att vi smittas mindre av virus när vi är hemma än när vi är ute ?

Nya restriktioner har drabbat stora delar av Sverige från och med 30/10/2020 och en av saker som rekomenderas är att sitta hemma istället för att gå ut. Men man kan verkligen undra om det faktiskt gör saken bättre egentligen, vem säger att virus inte kan komma in i ens hem i fall det är så smittsamt som man påstår?

Endast 23 personer vårdades i torsdags (29/10/2020) på olika sjukhus pga. covid 19 i Östergötlands län (läs mer), som är ett av länen som drabbades av de nya restriktionerna förutom Stockholms och Västergötlands län… Ändå vill sjukhusen gå upp i stabsläge etc. trots att betydligt färre människor vårdas nu än i Mars / April månad då det hela började på allvar i Sverige… 110 personer vårdades exempelvis den 5:e April på Östergötlands läns olika sjukhus och då hade flera fått åka hem redan och inte ens då stängdes lika mycket ner som nu. (läs mer)

Sadhu Sundar Selvaraj som nyligen åkte till USA från Indien för att predika, trots corona, ställde både denna fråga och många andra i videon nedan. Han fick inga bra svar på dem varpå han kom till slutsatsen att detta egentligen inte handlar om stoppa viruset, utan i första hand om att kontrollera och styra människor i en viss rikting med hjälp av rädsla. Och den riktningen kommer ofta i konflikt med den plan Gud har för våra liv. Därför behöver vi välja sida menar han, ska vi följa de myndigheter säger till oss eller ska vi följa det Gud säger till oss att vi ska göra…

Här behövs mycket bön, omvändelse och vishet ”Rädsla finns inte i kärleken, utan den fullkomliga kärleken driver ut rädslan.” 1 Johannesbrevet 4:18
I tidigare artiklar har vi också nämnt den egentliga anledningen till varför Gud tillät Coronavirus från att komma in i världen från första början (läs mer)
Hela budskapet i sin helhet som talades ut 18/10/2020 på ”Shekinah Worship Center” i Carlifonien i USA.
Förakta inte profetior, men pröva allt, behåll det goda och håll er borta från allt slags ont 1:a Thessalonikerbrevet 5:20