Trump har vunnit valet, nu återstår bara att avslöja allt valfusk som Demokraterna och Joe Biden sysslat med i de laglösa mörkret. See you in court!

Donald Trump har egengligen redan vunnit valet men nu återstår bara att avslöja allt valfusket som framför allt Demokraterna med Joe Biden i spetsen har stått för. Det hela handlar främst om manipulation via poströstning (sk. ballots), det tydligaste beviset på detta är det som hänt i delstaten Wisconsin där fler röster har räknats än det finns röstberättigade i delstaten vilket är ett solklart bevis på valfusk (fraud):

Läs mer: https://eu.usatoday.com/story/news/factcheck/2020/11/04/fact-check-wisconsin-has-more-registered-voters-than-ballots-cast/6161713002/

Valobservatörer har heller inte släppts in för att kunna se om rösträkningen gått rätt till, i videon nedan förklarar en observatör hur han blev behandlad:

Många profetiska budskap har också uttalats om att Donald Trump kommer att sitta kvar en andra mandatperiod och att Gud har välsignat honom trots hans brister (läs mer). Men hur det hela skulle gå till har inte alla förstått. I videon nedan förklarar Sid Roth (från It´s Supernatural) och Mario Murillo vad många missat och jämför det hela med när lärjungarna helt hade missade att Jesus skulle uppstå från de döda, även fast han hade sagt detta till dem. De poängterar också att profetiska budskap inte alltid heller uppfylls av sig självt utan att vi människor också ska vara aktiva ibland. De lyfter bla. fram profeten Daniel som började fasta och be när de 70 åren i fångenskap i Babylon gick mot sitt slut: i hans första regeringsår kom jag, Daniel, att i skrifterna lägga märke till det antal år som enligt Herrens ord till profeten Jeremia[b] skulle fullbordas angående Jerusalems ödeläggelse, nämligen sjuttio år. Jag vände då mitt ansikte till Herren Gud med ivrig bön och åkallan och fastade i säck och aska. Jag bad till Herren, min Gud, och bekände Daniel 9:2-4

Donald Trump höll även en presskonferens i Vita Huset vid kl. 02.00 (svensk tid) 06/11/2020 där han gav sin bild av läget just nu, och han förklarade att det hela kommer att avgöras i domstolarna, bland mycket annat:

Trump twittrar också mycket om situationen men Twitter försöker också aktivt att störa hans flöde och markerar vissa Tweets som oseriösa. Detta tyder också på att Twitter inte är neutrala i valet utan aktivt stöder Demokraterna genom att handlar på detta sätt.

Den före detta youtubern Dnaljion 7 som nu istället återfinns på Rumble.com, avslöjar i sin senaste video många intressanta detaljer kring valet och en riktigt intressant detalj kring hur hela problemet med falska poströster kommer att kunna lösas i rätten m.m. Youtube stängde för några veckor sedan ner hans konto pga. hans många avslöjanden kring Joe Biden och hans son Hunter Bidens skumma affärer i Ukraina och Kina m.m som vi tidigare rapporterat om (läs mer). Se och bedöm själva:

Ur ett större globalt perspektiv så kan vi förstå att valfusk och manipulation är något som förekommer och har förekommit överallt i världen, i och med att det är satans plan att ta kontroll och instifta det antikristliga världsherraväldet (Uppenbarelseboken 13 m.m) via laglöshet och inte via hederlighet och schysst spel. Sådant kan man även misstänka i Sverige, och det som hände under rösträkningen vid valet 2018 när valmyndighetens hemsida val.se helt plötsligt stängdes ner och siffrorna för Socialdemokraterna, när sidan kom upp igen, var betydligt högre än innan var väldigt märkligt. I vilket fall är detta något som de antikristliga krafterna, som framförallt verkar genom de hemliga ordnarna i varje stad i hela världen, använder sig av för att manipulera valresultat till fördel för sin agenda. Detta är en del av satans plan som vi kan läsa om i bla. breven som aposteln Paulus skrev till församlingen i Thessalonike och som vi är kallade att avslöja – Delta inte i mörkrets fruktlösa gärningar, utan avslöjadem i stället. – Efesierbrevet 5:11

Redan är ju laglöshetens hemlighet verksam. Han som nu håller tillbaka måste endast först röjas ur vägen. Sedan skall den laglöse öppet träda fram. Men honom kommer Herren Jesus att döda med sin muns anda och förgöra, när han visar sig vid sin ankomst. Den laglöses ankomst är ett verk av Satan och sker med stor kraft, med lögnens alla tecken och under 10 och med all slags orättfärdighet som bedrar dem som går förlorade, eftersom de inte tog emot sanningen och älskade den, så att de kunde bli frälsta. 11 Därför sänder Gud en kraftig villfarelse över dem så att de tror på lögnen 12 och blir dömda, alla dessa som inte har trott på sanningen utan njutit av orättfärdigheten. -2:a Thessalonikerbrevet 7-12

Vi ber att sanningen om detta val ska segra tillslut.

För övrigt så rapporterar de svenska mainstream medier ofta till Bidens fördel vilket kan vara förvirrande, men försök att skapa dig din egen uppfattning är vårt tips. Detta görs genom att jämföra med olika källor och inte bara tro på det som serveras även om det är enklare…