Trump kampanjen håller presskonferens just nu angående valfusket.

Se LIVE videon nedan just nu – advokat Rudy Gulliani mfl. förklarar de många bevisen som finns på valfusk och den rättsliga processen som pågår just nu:

En annan intressant intervju angående detta gjordes med Russ Ramsland redan några dagar innan valet 3:e November. Han berättar hur enkelt det är att hacka de datorprogram som registrerar röster. Han berättar också att servrarna som räknar rösterna inte finns i USA utan i Tyskland vilket också är en osäkerhetsfaktor som utgör en stor risk för den nationella säkerheten.

Detta är också något som det svenska valsystemet också behöver titta närmare på. Det som hände under valet 2018 när Socialdemokraterna låg väldigt illa till tidigt under valnatten och sidan val.se stängdes ner under en tid var märkligt, eftersom när sidan kom tillbaka en stund senare låg Sossarna helt plötsligt flera procent högre än innan.

Avslutningsvis ännu en profetia om att Trump redan har vunnit valet i den andliga världen men nu återstår bara att detta manifesteras på jorden… Och vi får vara med också genom att sprida denna nyhet och be att Guds vilja ska ske i himlen och på jorden.