Trump 777 bönerörelsen ger inte upp… Det här är bara början…

Bönen för Trump fortsätter trots Högsta domstolens besked i helgen att inte behandla nuvarande ärendet om valfusk. Nu behövs Joshua och Kalebs inställning från ökenvandringen i 2:a Mosebok, det var nämligen bara de som trodde på Guds profetior om det förlovade landet som tillslut fick se dem uppfyllda…

Men Kaleb lugnade folket inför Mose och sade: ”Låt oss genast dra dit upp och inta landet. Sannerligen, vi kan göra det!” 32 Men de män som hade gått upp med honom sade: ”Vi kan inte dra upp mot detta folk, ty de är för starka för oss.” 33 Och inför Israels barn talade de illa om det land som de hade bespejat – 4.e Mosebok 31-33

Här ser vi två olika slags attityder till det profetiska ordet… Kaleb och Josua trodde på Gud trots att de såg svårigheterna medans de 10 andra spejarna började gnälla och tala illa om landet utifrån det dom sett… Så vi behöver alltså välja sida och funderar över hur vi reagerar på det profetiska orden som uttalas.

Samtidigt som händelsen i videon ovan pågick också ett bönemöte där man lyfte upp att Jesus Kristus är kung över den här situationen oavsett vad domstolar och media säger. Alex Jones från Infowars deltog bla. och bad för de som förföljer både honom själv men också för Trump, bla. tog han upp Facebook, Bill Gates mfl. som förföljt både honom själv och Trumpanhängare på sociala medier. Och Jesu budskap är ju att vi ska be för våra fiender. Alex har en energisk talarstil men man förstår att han har hjärtat på rätt ställe i den här frågan när man hör själva budskapet.

För bättre ljudkvalitet på talet, lyssna ungefär tre timmar in i livesändningen för att vara exakt: 3:03:00

Hela bönemötet…

Läs också tidigare artikeln om bön för Trump 7 minuter, kl 7 i 7 dagar som nu alltså fortsätter på obestämd framtid… https://www.nastadag.se/2020/12/07/7-dagars-bon-kl-7-i-7-minuter-for-donald-trump-och-laget-i-usa-utlyst-hall-koll-pa-12e-december-och-tempelinvigningsfesten/