Riksrättsprocess mot Joe Biden kan komma att startas redan nästa vecka…

Rättsprocesserna duggar tätt just nu och Donald Trump är för tillfället i fokus med redan nästa vecka kan istället Joe Biden hamna i samma sits då kongressledamoten: Marjorie Taylor Greene planerar att starta en liknande process mot Biden pga. han och hans son, Hunter Biden, skumma affärer med både Ukraina och Kina , mer om detta i videon nedan och tidigare artikel:

I nyhetssänningen från Swebbtv 8 januari 2021 bekänner också en Antifa / Black Lives Matter skådespelare att han tagit emot pengar för att starta upplopp på Capitol hill utklädd som Trump supporter. Inslaget börjar ungefär 5:30 min in i sändningen, innan dess pratar man om Estonia…

Trump höll också ett nytt tal 13/01/2021 för att mana till lugn och sa att alla som är hans verkliga supportrar inte bryter lagen och utövar inget olagligt våld, ändå är det just det man försöker få det till att han gör i riksrättsprocessen emot honom men denna video bevisar motsatsen:

Nytt profetiskt ord från God Unlimited 13/01/2021 angående situationen just nu och vad som väntar, och han menar att allt kommer att få en oväntad övernaturlig vändning snart, pröva det:

Oavsett hur det går i dessa männskliga rättprocesser så kommer Guds rättfärdighet och sanningen om allt detta att segra tillslut på det ena eller andra sättet:

Han är Herren, vår Gud, över hela jorden når hans domar.” 1:a Krönikeboken 16:14

Samtidigt vill så klart inte Gud döma någon men när man inte omvänder sig och lyssnar finns det inget annat kvar… Jesus förklarar detta enklast:

Om någon hör mina ord och inte håller dem, så dömer inte jag honom. Ty jag har inte kommit för att döma världen utan för att frälsa världen. 48 Den som förkastar mig och inte tar emot mina ord, han har en domare över sig: det ord som jag har talat skall döma honom på den yttersta dagen.” – Johannes 12:47-48

Men för den som litar på Gud finns ingen fällande dom utan nåd och förlåtelse men det fungerar som sagt inte utan omvändelse och självinsikt:

Så finns nu ingen fördömelse för dem som är i Kristus Jesus-Romarbrevet 8:1