Profetior ang. utvecklingen i USA just nu… Se längre än vad dina ögon kan se just nu…

”Utan uppenbarelsen (profetia) går folket vilse,
lycklig är den som tar vara på Guds undervisning.”
Ordspråksboket 29:18

Samtidigt behöver vi ta emot profetiska budskap i tro precis såsom Joshua och Kaleb gjorde annars riskerar vi att inte agerar alls, eller reagera med rädsla och missa målet precis som många av de israeliter gjorde, när de lyssnade på de ”falska nyheterna” utan tro i sig om landet, vilket ledde till att de inte fick komma in i landet som Gud hade lovat dem: ”Av de män som drog upp ur Egypten skall ingen som är tjugo år eller äldre få se det land som jag med ed har lovat Abraham, Isak och Jakob, eftersom de inte i allt har följt mig, 12 ingen utom Kaleb, kenisiten Jefunnes son, och Josua, Nuns son, ty de har i allt följt Herren. 13” – 4:e Mosebok 32:11-12 (OBS! läs 4:e Mosebok Kapitel 13 och 14 för att förstå hela sammanhanget)

Den tredje saken vi behöver göra är att pröva budskapet eftersom det också finns falska profetior, men bara för att det finns falska budskap betyder inte vi ska sluta lyssna och agerar: Förakta inte profetior, men pröva allt, behåll det goda och håll er borta från allt slags ont 1:a Thessalonikerbrevet 5:20

Nedan 4 olika budskap som alla handlar om situationen i Usa just nu, Trump etc, först ut Hank Kundemans som har haft fyra olika drömmar och syner angående presidentvalet och även om det som ska hända imorgon med insvärningscermonin:

Kent Christmas har fått ännu ett budskap som inte bara gäller presidentvalet utan mycket annat också bla. om ett nytt virus som kommer att komma och som inte vetenskap kommer att kunna bota på något sätt men det kommer den sanna kyrkan/församlingen att kunna göra när de går med Gud, Kent har tidigare pratat om en stor väckelse i Usa som vi rapporterat om (läs mer) :

Milton från God Unlimited är på plats i Washington D.C just nu och rapporterar i profetiskt anda därifrån, han tar även upp en hel del exempel på tro från sitt eget liv:

Robid D Bullock har också en hel del intressant att säga angående detta och han pratar bla. om 2 presidenter och 2 olika insvärningscermonier, mer info i videon:

Avslutningsvis så är vi inte kallade till att bara sitt och lyssna och ”följa utvecklingen” utan att också agera på det vi hör efter att vi har prövat det och förbereda oss på det Herren vill göra mitt ibland oss.