Massiva protester runt om i hela världen mot covidpassen… Italien, Usa, Frankrike, Australien mfl…

Just nu pågår en mängd olika demonstrationer runt om i världen, som det inte rapporteras så mycket om på mainstream nyheterna, men som händer i vilket fall… Nedan ett axplock med videos från olika länder med samma budskap – SLUTA TVINGA FOLK ATT VACCINERA SIG FÖR ATT FÅ TA DEL AV SAMHÄLLET VIA ETT VACCINPASS –

Först en video med Daniel Lee, som bla. var på plats 6:e Januari i Washington och gjorde videor som vi tidigare publicerat, som rapporterar från olika händelser det senaste dagarna. Italien och USA är huvudfokus och protesterna handlar om ett vaccintvång som är grundlöst, utifrån ett medicinskt perspektiv, eftersom effektiviteten är osäker och kräver mångåriga studier för att vara tillförlitlig, därför är tvånget helt omotiverat i dagsläget vilket kommer fram som grund för de olika protesterna:

I Italien blockerade ett stort antal arbetare en hamn som är central för export och import till hela Europa, Italien har infört hård krav på vaccinering eller testning för att få jobba :

USA i Carlifornien protesterade ett stort antal föräldrar mot barnvaccinationerna:

I Frankrike i huvudstade Paris fortsätter protesterna mot covidpass för att få gå på restaurang osv. (varning för våldsamma sekvenser)