Pushpay den sk. ”kristna betalappen” stängde ner kristen ministry och tog 50% av deras pengar utan förklaring…

Red Letter Ministries med huvudbas i Minneapolis i USA, som vi tidigare publicerat artiklar om (artikel 1, artikel 2), har råkat ut för en ekonomisk attack och då skulle man kunna tro att det är en ”världslig bank / betalapp” som blockerat dem men så är inte fallet, utan istället är det en betalapp som utger sig för att vara kristen och hjälpa församlingar och ministries att hantera pengar som blockerat dem. Dessutom tog man 50 % av deras insamlade pengar och detta utan att ge någon förklaring överhuvudtaget. Mer info i videon nedan:

Red Letter Ministries grundare Brandon Barthrop tar dock detta med ro och tänker inte bråka i domstol om detta utan ser istället framåt och rekommenderar istället sina följare att donerar via andra appar:

Nedan skärmdump ifrån Pushpays hemsidan: