Viktiga böner för Sverige & Nordens framtid bads under Nordisk Bönekonferens i Kalmar 4-6 januari 2024…

Nordisk bönekonferens i Kalmar samlade representanter från i stort sett alla de nordiska länderna med korset i flaggan inklusive Färöarnas f.d utikesminister Jenis Av Rana och även representanter från Shetlandsöarna (nu tillhörande Skottland men har tillhört Norge en gång i tiden)… Målet för konferensen var att be och arbeta fram en väckelse som startar i Norden och sedan går ner över Europa och slutligen även påverkar och välsignar Israel där evangeliet började predikas en gång i tiden i Jerusalem. Mer om visionen i videon med Lars Enarson nedan:

Visionen har setts av flera olika bedjare från olika länder och pastor Ricardo Matos som nu bor i Norge såg bilden av ett vikingaskepp som intar Europa… Och Norden är ju känt för Vikingarnas härjningar nere i Europa men i det här fallet handlar det istället om ”Andliga Vikinga för Evangeliet”, i videon nedan ses bilden:

Konferensen var trots kylan och snökaos mycket välbesökt och det hände även många andra saker som introduktion av Jerusalem Prayer Breakfast i Stockholm 4-5 April och etablerandet av ett bönehus uppe på Svalbard och allt detta är också delar som ingår i samma vision, mer om bönehuset på Svalbard i videon:

Två nya böcker skrivna av Lars Enarson med team lanserades också under konferensen ”Vart är vi påväg” & ”Sanningen om Palestina

Boken tar upp situationen och sanningen om konflikten i mellanöstern och berättar sanningen om både det judiska folket och det. sk. ”Palestinska folket” Läs mer om boken på hemsidan: https://sanningenompalestina.com
Läs mer om boken: https://butik.arielmedia.se/products/vart

Mer info hittas på hemsidan: Norden714.com