Den Katolska Kyrkan faller djupare och djupare ner i villfarelse… Välsignar HBTQ par m.m

Påve Franciskus och Den Katolska Kyrkan har nyligen lanserat att man kommer börja välsigna HBTQ förhållanden något som strider mot kyrkans egen lära som man haft ända från början. Jonathan Cahn berättar mer om denna viktiga händelse som på ett avgörande sätt avslöjar vad Den Katolska Kyrkan egentligen är i videon nedan.

Men Den Katolska Kyrkan har alltid varit motsägelsefull och man kan säga att det första avfallet ifrån Bibelns egentliga lära skedde redan vid första kyrkomötet i Nicaea år 325 e.kr. Då beslutade man nämligen att inte fria påsken enligt instruktionerna i Andra Mosebok 12:6 dvs. att fira den 14:e dagen i första månaden då det alltid är en fullmåne enligt Den Bibliska / Judiska Kalendern. Läs mer om mötet.

Man skulle kunna säga att detta beslut är den yttersta konsekvensen av avfallet från Bibelns egentliga lära som Påven mfl. fattat nu…

Mer om hur församlingen steg för steg har förlorat sin Bibliska / Judiska rötter i Lars Enarson´s nya bok ”Vart är vi påväg – församlings upprättelse”

Länk: